Hotel Pointe aux Biches
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Els
11 Januari 2011 | Mauritius, Port Louis
Wat een hotel, zo groot. Daar kwam ik achter toen ik geld moest pinnen. De receptioniste legde me uit hoe te lopen, maar jullie begrijpen het al ..... ik raakte de weg weer kwijt.
Ik kwam op een gegeven moment in een enorme zaal terecht: het centre court. Hier worden enorme feesten en congressen gehouden. Ik zag wel allemaal personeel van links naar rechts oversteken, dus ik achter ze aan, want deze mensen moeten toch ergens werken. Ja, ja, ik kwam in de personeelscatacomben terecht. Lockers, personeelskantines, toiletten e.d., maar geen ATM machine. Ik heb een jongen aangesproken en deze heeft me naar de juiste plek gebracht. Toen hij de deur open deed en ik stond aan de andere kant leek het wel of ik in Las Vegas was. Allemaal neon reclame, gokhallen, restaurants en een enorm standbeeld van een surfer. Alles was overdekt en het was net of je tegen een blauwe lucht aan keek. Fantastich.
Ik heb hier in een Zuifafrikaans restaurant gegeten. Struisvogelcarpazzio en impala steek. Echt aan te bevelen.
Daarna nog wat rond gelopen en naar bed gegaan, want ik had een vroege vlucht naar Mauritius